Αρχική Τελευταία Νέα Μετά το Καλοκαίρι και πάλι πίσω στο Φθινόπωρο

Μετά το Καλοκαίρι και πάλι πίσω στο Φθινόπωρο

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά από αύριο, ενώ από το πρωί της Τετάρτης πολύ ισχυρό ως σφοδρό, βόρειο έως βορειοανατολικό ρεύμα αέρα, παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στο εσωτερικό και στα προσήνεμα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Σταδιακά, οι άνεμοι σε περιοχές του εσωτερικού και κυρίως στις προσήνεμες ανατολικές παράλιες περιοχές θα ενισχυθούν παροδικά σε πολύ ισχυρούς ως σφοδρούς, 6 με 7 Μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί από το μεσημέρι και μετά ταραγμένη, στα νότια και στα βόρεια παράλια και μέχρι κυματώδης, στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.