Αρχική Portfolio Μια βραδιά γεμάτη κρασί με άρωμα… Γαλλίας

Μια βραδιά γεμάτη κρασί με άρωμα… Γαλλίας

Το Beaujolais ταξιδεύει στο Annabelle για μία αξέχαστη εμπειρία

 

Κάθε Νοέμβριο στη Γαλλία, στην περιοχή Beaujolais, γιορτάζεται το Beaujolais Nouveau. Η πρώτη σοδιά φρέσκου κρασιού από τη νέα παραγωγή της χρονιάς.

Για τους Γάλλους και γενικότερα για τους φίλους του καλού κρασιού, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, εξού και το γιορτάζουν με μοναδικές στο είδος τους εκδηλώσεις.

Μια τέτοια ξεχωριστή εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει από το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο, το οποίο σε συνεργασία με την κάβα La Maison du Vin, σας προσκαλούν την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, σε ένα συναρπαστικό signature event όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το Millésime 2023 του οίκου Albert Bichot, ενός από τους καλύτερους παραγωγούς nouveaux vins.

Η δεξίωση αρχίζει στις 19:45 και θα ακολουθήσει δείπνο στην αίθουσα Athenaeum Ballroom με ζωντανή ψυχαγωγία. Το μενού θα επιμεληθεί η γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου, υπό την επίβλεψη του David Goodridge, βραβευμένου executive σεφ του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.

Τιμή: €100.00 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων των κρασιών.

Το Annabelle σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εκδήλωσή με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, με ειδικές τιμές για δίκλινα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του πλούσιου πρωινού.

Ταξιδέψτε στη γαλλική κουλτούρα και γιορτάστε μια αξέχαστη βραδιά υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένου κρασιού και μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 26885000.