Αρχική Αθλητικά Νέα Μιχαηλούδης: «Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έφτασε στο τέλος του…»

Μιχαηλούδης: «Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έφτασε στο τέλος του…»

O Χριστοφόρος Μιχαηλούδης το πρωί της Παρασκευής (31/05) έκανε ανάρτηση στα ΜΚΔ του με την οποία ενημέρωσε ότι τελειώνει η συνεργασία του με τον Άρη αποχωρόντας απ’ το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου του Λεμεσιανού συλλόγου.

Η ανάρτηση:

«Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έφτασε στο τέλος του. Μετά από 3 γεμάτα χρόνια με έντονες συγκινήσεις και όμορφες στιγμές, γεννήθηκαν πολλές φιλίες με όμορφους ανθρώπους. Όμως κάθε αρχή έχει και ενα τέλος, έτσι έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ενημερώθηκα οτι η συνεργασία μου ως εκπρόσωπος τύπου του Αρη, δεν θα συνεχιστεί.

Μια ομάδα την οποία ακολουθούσα πριν την έλευση του ιδιοκτήτη σαν φίλος και με τον Κώστα Λυσάνδρου ταξιδεύαμε σε κάθε γωνιά της Κύπρου στα δύσκολα χρόνια που η ομάδα πάλευε για να επιβιώσει.

Σε αυτά τα 3 χρόνια ο Άρης έγινε το 2ο μου σπίτι και τον υπηρέτησα με ζήλο και σεβασμό. Έξοδος στην Ευρώπη το 2021-22, πρωτάθλημα το 2022-23, σούπερ καπ και ομίλους το 2023-24 και άλλα τόσα που είχα την τύχη να ζήσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό στα γραφεία, στις ακαδημίες, το προπονητικό τιμ αλλά και τους παίκτες που ήμασταν όλοι σαν μια οικογένεια και είχαμε άψογη συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Λυσανδρου για την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω την ομάδα και τον Δημήτρη Γιαννέλη ο οποίος ήταν από τους πρώτους συνεργάτες μου.

Τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε ΑΨΟΓΑ χωρίς να έχουμε ποτέ διαφωνία σε οτιδήποτε και κύριο μέλημα μας ήταν η σωστή εικόνα του Άρη προς τα έξω αλλά και η προβολή της κοινωνικής προσφοράς αυτού του ιστορικού σωματείου. Άψογη ήταν και η συνεργασία μας με όλα τα ΜΜΕ και επιστέγασμα τούτου ήταν η τιμητική βράβευση του γραφείου τύπου της ομάδας μας από την ΕΑΚ.

Τέλος, μεγάλη μου τιμή που γνώρισα και έγινα φίλος με τους παλαίμαχους, που στα πέτρινα χρόνια κράτησαν την ομάδα ζωντανή. Επίσης νιώθω τυχερός που γνώρισα γνήσιους ΑΡΗΑΝΟΥΣ οι οποίοι μπορεί να είναι λίγοι αλλά απεριόριστα πιστοί και πάντα κοντά στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ ιδρύθηκε το 1930 και είναι πάθος και πολιτισμός όπως αναφέρεται και στους στίχους του ύμνο του.».