Αρχική Τελευταία Νέα Μικρή πτώση η θερμοκρασία σήμερα με αύξηση τις επόμενες μέρες

Μικρή πτώση η θερμοκρασία σήμερα με αύξηση τις επόμενες μέρες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερµή αέρια µάζα αναµένεται σταδιακά από την Πέµπτη.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα της Πέµπτης θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη και περαιτέρω άνοδο την Παρασκευή, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το Σάββατο αναµένεται µικρή πτώση της θερµοκρασίας, για να παραµείνει όµως αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.