Αρχική Τελευταία Νέα Μποτιλιάρισμα προς Τρόοδος – Πυκνή κίνηση στο δρόμο Λεμεσού-Σαϊττά-Πλατρών

Μποτιλιάρισμα προς Τρόοδος – Πυκνή κίνηση στο δρόμο Λεμεσού-Σαϊττά-Πλατρών

Αυξημένη η κυκλοφορία προς Τρόοδος με ιδιαίτερα πυκνή την τροχαία κίνηση στο δρόμο Λεμεσού-Σαϊττά-Πλατρών

 

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία προς το Τρόοδος, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Τρίτης, με τα μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται σε διάφορα σημεία, για παρακολούθηση και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας στο κοινό όπου χρειαστεί. Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ιδιαίτερα πυκνή είναι η τροχαία κίνηση στον δρόμο Λεμεσού–Τροόδους και ειδικότερα στο τμήμα Λεμεσού-Σαϊττά-Πλατρών. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Τρόοδος, μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν τους δρόμους Απεσιάς-Αγίου Μάμα-Τριμίκλινης και Ερήμης-Καντού-Κυβίδων.

Αυξημένη είναι η τροχαία κίνηση και στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, και ειδικότερα στο τμήμα στις περιοχές Περιστερώνας και Αστρομερίτη.

Η Αστυνομία, λόγω και της πυκνής κίνησης που παρατηρείται, συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών, ενώ προτρέπει τους οδηγούς οχημάτων, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Φωτιά στην Άλασσα
Επόμενο άρθροΆκρως Κυπριακό! Κράτησαν τραπεζάκια σε εκδρομικούς χώρους