Αρχική BusinessNews Νέος αέρας στη μετοχική σύνθεση του MYMALL Limassol

Νέος αέρας στη μετοχική σύνθεση του MYMALL Limassol

Η διοίκηση του MYMALL Limassol ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης, μέρος του μετοχικού κεφαλαίου του εμπορικού κέντρου, σε 2 μεγάλους διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς με επιχειρηματική δραστηριοποίηση σε ακίνητα και εμπορικά κέντρα.

Με την εξέλιξη αυτήν εγκαινιάζεται ένα νέο κεφαλαίο για το MYMALL Limassol, το εμπορικό κέντρο της Λεμεσού που έχει ταυτιστεί με τη μοναδική εμπειρία αγορών και την ανεπανάληπτη ψυχαγωγία.

Στις πρωταρχικές προθέσεις των νέων επενδυτών περιλαμβάνεται η επέκταση του εμπορικού κέντρου, η οποία θα επιτρέψει τη στέγαση περισσότερων καταστημάτων, εστιατορίων και χώρων ψυχαγωγίας, κυπριακών και διεθνών συμφερόντων. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ανακαίνιση που θα ξεκινήσει σύντομα, θα αναβαθμίσει και θα εξελίξει περαιτέρω την εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας του MYMALL Limassol. Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα σχέδια ανάπτυξης του εμπορικού κέντρου περιλαμβάνεται και η αναβάθμισή του σε έναν προορισμό φιλικό προς το περιβάλλον, γεγονός που θα συμβάλει έμπρακτα στη συνολική προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας για υλοποίηση της πράσινης συμφωνίας.

Στο πηδάλιο της διοίκησης του MYMALL Limassol παραμένει ο Κύπριος συνιδιοκτήτης και αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΛΕ, Ανδρέας Χατζημιτσής και ο επί εδώ και 4 χρόνια Γενικός Διευθυντής, Tomer Bitterman.

Οι πολύ θετικές εξελίξεις που επηρεάζουν το MYMALL Limassol θα δημιουργήσουν σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας, θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερες κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις στον χώρο του εμπορίου να έχουν παρουσία στη Λεμεσό και στην ευρύτερη περιοχή, και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Βασική πεποίθηση των νέων επενδυτών είναι ότι η ευρύτερη περιοχή θα αναπτυχθεί σημαντικά, τόσο με την επέκταση και ανακαίνιση του MYMALL Limassol όσο κα με τις σημαντικές αναπτύξεις που βρίσκονται υπό εξέλιξη ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί όπως το City Of Dreams, το Sunset Gardens, το Limassol Greens, καθώς και μια ποικιλία γραμμικών και άλλων πάρκων.