Αρχική BusinessNews MYMALL Limassol: Στο φετινό Black Friday «όλα επιτρέπονται!»

MYMALL Limassol: Στο φετινό Black Friday «όλα επιτρέπονται!»

Το MYMALL Limassol, στις 24 Νοεμβρίου, για μια και μόνο ημέρα, αποφασίζει να τα «βάψει μαύρα», ρίχνοντας στο ναδίρ τις τιμές, αφού για μια ακόμα χρονιά η χριστουγεννιάτικη αγοραστική περίοδος εγκαινιάζεται με Black Friday.

Με τη φράση «όλα επιτρέπονται», ως σλόγκαν της εκστρατείας που περιλαμβάνει και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, γίνεται ξεκάθαρο ότι στα 130 και πλέον καταστήματα του MYMALL Limassol με τις 500 και πλέον επωνυμίες, όλα επιτρέπονται, ακόμα και οι αμαρτίες! 

Οι αγορές θα διαρκέσουν μέχρι τελικής πτώσεως και αναμένεται να ακολουθήσει ντελίριο ενθουσιασμού, χαράς και ικανοποίησης λόγω των αμαρτωλά χαμηλών και ελκυστικών εκπτώσεων.

Το Black Friday ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1952. Μαύρη Παρασκευή λοιπόν, ονομάζεται η επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών και σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου.

Το MYMALL Limassol με το Black Friday, ξυπνάει όλα τα «ζωώδη» ένστικτα του καταναλωτισμού που εμπερικλείονται στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, που μόνο για τις 24 Νοεμβρίου, επιτρέπονται.

Πόσοι θα προλάβουν να αποκτήσουν στις καλύτερες τιμές το αγαπημένο fashion item που πάντα ήθελαν να προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους; Όσοι δεν τεμπελιάσουν (οκνηρία), αλλά θυμώσουν (οργή), ζηλέψουν (ζηλοφθονία), κομπάσουν (αλαζονεία), πεινάσουν (λαιμαργία), θελήσουν περισσότερα (απληστία) αλλά και παράφορα (λαγνεία). 

Το MYMALL Limassol, μόνο για τη μέρα του Black Friday, θα κάνει τα στραβά μάτια σε κάθε αμάρτημα προσφέροντας την ανακούφιση και τη λύτρωση της εξομολόγησης. Όλες οι ανάγκες εκφράζονται στο Black Friday του MYMALL Limassol και όλα σίγουρα επιτρέπονται.