Αρχική Τελευταία Νέα “Nα βρεθούν εκείνες οι διαδικασίες και οι τρόποι που να γίνει μια...

“Nα βρεθούν εκείνες οι διαδικασίες και οι τρόποι που να γίνει μια Γιορτή του Κρασιού στο πλαίσιο των επιδημιολογικών δεδομένων”

Σε μία άλλη εξέλιξη, στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών από το Υπουργείο Υγείας, αποφασίζει τελεσίδικα, την Πέμπτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, για την πραγματοποίηση ή όχι της Γιορτής του Κρασιού, η οποία φέτος γιορτάζει τα 60χρονα της. Οι δημοτικές αρχές, έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι η φετινή γιορτή, που πέρσι ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, μετατίθεται χρονικά κατά ένα περίπου μήνα (8 με 17 Οκτωβρίου), προσβλέποντας, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας και σε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.
Το θέμα απασχόλησε χθες σύσκεψη του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, τον Αντιδήμαρχο Νεόφυτο Χαραλαμπίδη και την πολιτιστική λειτουργό του Δήμου, Σκεύη Αντωνιάδου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε πως πρόθεση του Δήμου και του Υπουργείου, είναι «να βρεθούν εκείνες οι διαδικασίες και οι τρόποι που να γίνει μια Γιορτή του Κρασιού στο πλαίσιο των επιδημιολογικών δεδομένων και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας».