Αρχική BusinessNews Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία από την Μπύρα ΚΕΟ σε συνεργασία με την United...

Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία από την Μπύρα ΚΕΟ σε συνεργασία με την United Brains.

Αναλύοντας και αξιοποιώντας συστηματικά όλα τα δεδομένα της αγοράς, όπως τη ραγδαία ανάπτυξη της μάρκας ΚΕΟ, τις δυναμικές που έχει διαμορφώσει στον τόπο, τις σχέσεις που έχει εδραιώσει με το καταναλωτικό κοινό και τιμώντας πάντα το αδιαμφησβήτητο DNA της, οι ομάδες marketing της εταιρείας ΚΕΟ και της United Brains σχεδίασαν και ανέπτυξαν τη στρατηγική που αποτυπώνεται στο νέο διαφημιστικό σποτ το οποίο προβάλλεται αυτή την περίοδο σε πλατφόρμες off line και on line.

Η Μπύρα ΚΕΟ, παραμένοντας ακλόνητη και συνεπής στις αλήθειες της, αλλά κυρίως στην χαρακτηριστική της γεύση που εγγυώνται η ιστορία και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, καταφέρνει να μένει επίκαιρη, σύγχρονη, «φρέσκια» και αγαπητή, οριζόντια, σε όλα τα δημογραφικά της κοινωνίας. Και αυτό αποτυπώνεται στη νέα της εκστρατεία, δείχνοντας για άλλη μια φορά νέους δρόμους επικοινωνίας.

Το δημιουργικό της εκστρατείας ταξιδεύει τον θεατή στον κόσμο της Μπύρας ΚΕΟ. Μια βουτιά στο μπουκάλι αναδεικνύει τις πτυχές του μεσογειακού ταπεραμέντου του τόπου μας, καθώς και τα συστατικά που την κάνουν μοναδική. Με ρηξικέλευθη αισθητική, δυναμική κινηματογραφική προσέγγιση και ανατρεπτική δομή αφήγησης, το σποτ επιδεικνύει το πώς ανοίγοντας μια ΚΕΟ, πίνεις την Κύπρο στα καλύτερα της.

Προηγούμενο άρθροΝέα Πυρκαγιά στη Λεμεσό – Κοντά σε οικίες.
Επόμενο άρθροΜε κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο στελεχώνεται το Παιδοογκολογικό Μακάρειου