Αρχική Τελευταία Νέα Νέα επίσημη ανακοίνωση Αστυνομίας για τις συλλήψεις για το φονικό στη Λεμεσό

Νέα επίσημη ανακοίνωση Αστυνομίας για τις συλλήψεις για το φονικό στη Λεμεσό

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση φόνου 55χρονου στη Λεμεσό

 

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 44 ετών, δυνάμει δικαστικών διαταγμάτων διάρκειας οκτώ ημερών, που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, με θύμα άντρα ηλικίας 55 ετών.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, 30 Οκτωβρίου, ενώ 55χρονος άντρας βρισκόταν εντός του οχήματός του, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων σε περιοχή στη Λεμεσό, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Φόνος εκ προμελέτης

Οι δύο φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε να φλέγεται, σε περιοχή της Λεμεσού. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα ήταν κλοπιμαίο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.