Αρχική ΑΕΛ Η νέα εποχή στην ΑΕΛ, ο προγραμματισμός και… τα δεδομένα με τους...

Η νέα εποχή στην ΑΕΛ, ο προγραμματισμός και… τα δεδομένα με τους παίκτες που έληξαν τα συμβολαία

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους κι αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ των “γαλαζοκιτρίνων” της Λεμεσού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νέα εποχή στην ΑΕΛ: «Κάθε φορά που η ΑΕΛ ζητά τη βοήθεια μας δεν μπορούμε να αρνηθούμε, πόσο μάλλον σε αυτή τη μεταβατική προσπάθεια. Έχει αλλάξει εδώ και μερικές ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το ΔΣ του σωματείου ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή στελέχωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα δουλέψει με διαφορετικό τρόπο και ελπίζουμε να έχει απόδοση αυτός ο τρόπος λειτουργίας. Είναι σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός και οι μηχανές είναι στο φουλ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για τις ανησυχίες του κόσμου: «Ο κόσμος θα πρέπει να κατανοήσει γιατί έγινε αυτή η αλλαγή. Έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτήματα αλλά όλα αυτά θα απαντηθούν στην πορεία. Είναι μια νέα προσπάθεια όμως υπάρχουν οι τρόποι και η θέληση για να δουλέψουμε. Ο στόχος είναι να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα που να διεκδικεί τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη να υπάρξει οικονομική υγεία και διαφάνεια και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και επαγγελματισμός».

Για τις παλιές οικονομικές εκκρεμότητες: «Υπάρχον κάποιες εκκρεμότητες. Είναι θέματα εσωτερικά που αφορούν το ΔΣ του σωματείου. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν οι λύσεις ώστε να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το ρόλο του Αντρέα Αβραάμ: «Θα είναι υπεύθυνος για τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα. Δεν θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Οι μεταγραφές και γενικά το ρόστερ θα είναι ευθύνη του προπονητή. Ο ρόλος του Αβραάμ θα είναι πιο γενικός».

Για τον προγραμματισμό: «Είναι σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός και πολλά θέματα τρέχουν ταυτόχρονα. Ο στόχος μας είναι να είναι συμπληρωμένο σε ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Έχουν παρθεί αποφάσεις για ανανεώσεις, για αναπροσαρμογές και νέα συμβόλαια. Αφού καταλήξουμε στο ποιοι μένουν τότε θα δούμε και τους στόχους για την ενδυνάμωση της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα αποτελέσματα».

Για τους Νταβόρ και Τεσέιρα: «Τα συμβόλαια που λήγουν είναι του Τεσέιρα και του Νταβόρ. Υπάρχει συζήτηση μαζί τους, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

Για τους Παντελή και Μούριελ: «Λήγει το συμβόλαιο του Παντελή. Βρισκόμαστε σε επαφές μαζί του. Ο Μούριελ έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο».

Για τον Μιραλάς: «Με τον Μιραλάς είναι δύσκολο να προκύψει συμφωνία».

Αν έκλεισε η ΑΕΛ τον Άλεξ Κωνσταντίνου: «Όχι δεν είμαι ενημερωμένος για κάτι τέτοιο».

Για τον Μπάστος: «Έχει συμβόλαιο. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Θα προλάβει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας».

Προηγούμενο άρθροΈσβησαν το γκράφιτι με τα αγκαλιασμένα αγόρια σε φόντο ουράνιου τόξου – Με τι το αντικατέστησαν (Εικόνα)
Επόμενο άρθροΗμαθία: πέθανε αγοράκι 8 ετών – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό