Αρχική Portfolio Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix σπάει όλα τα ρεκόρ και «εκθρονίζει» Wednesday...

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix σπάει όλα τα ρεκόρ και «εκθρονίζει» Wednesday και Stranger Things

Η νέα σειρά του Netflix με τον εξωπραγματικό προϋπολογισμό κάνει πάταγο και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Είναι επίσημο- η live-action σειρά του Netflix «One Piece» έσπασε τα ρεκόρ που κατείχαν μέχρι πρότινος η «Wednesday» και το «Stranger Things».

Η προσαρμογή του Netflix στο anime One Piece του Eiichiro Oda έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Αυγούστου και έκτοτε έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς και θαυμαστές.

 

Στην πρώτη σεζόν της σειράς – με πρωταγωνιστή τον Iñaki Godoy στον ρόλο του Monkey D. Luffy – βλέπουμε έναν νεαρό να ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μαζί με το ετερόκλητο πλήρωμά του, τους Straw Hat Pirates.

Ο στόχος τους; Να ανακαλύψουν ένα μυθικό θησαυρό γνωστό μόνο ως “One Piece” και να γίνουν έτσι οι βασιλιάδες των πειρατών.

Η πρώτη σεζόν της σειράς περιπέτειας δράσης αποτελείται από οκτώ επεισόδια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε επτά ολόκληρα χρόνια για να φτάσει στη μικρή οθόνη.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι το κάθε επεισόδιο είχε ένα εξωπραγματικό προϋπολογισμό ύψους 17,27 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ωστόσο, φαίνεται ότι η τεράστια προσπάθεια αλλά και το κόστος της παραγωγής απέδωσαν καρπούς, καθώς η σειρά του Netflix έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Μετά το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του, το One Piece κατέρριψε τα ρεκόρ που είχαν σημειώσει προηγουμένως η εμπνευσμένη από την οικογένεια Addams σειρά Wednesday καθώς και το Stranger Things.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή το One Piece σκαρφάλωσε και έγινε η νούμερο ένα σειρά σε 84 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: gazzetta.gr