Αρχική Τελευταία Νέα Νεκρός 60χρονος στις Κεντρικές Φυλακές – Είχε καταδικαστεί πρόσφατα για το βιασμό...

Νεκρός 60χρονος στις Κεντρικές Φυλακές – Είχε καταδικαστεί πρόσφατα για το βιασμό 11χρονου

Λίγο μετά το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο των φυλακών εξηντάχρονος ο οποίος είχε καταδικαστεί πρόσφατα για το βιασμό του 11χρονου εγγονού του.

Ο θάνατος του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια,ωστόσο μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στις φυλακές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου διενήργησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι η σωρός δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αναπληρωτής Διευθυντής των Φυλακών, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Ιωάννη Καπνουλλάς και η Υπουργός Δικαιοσύνης ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχουν ακόμα κάνει κανένα σχόλιο.

Αξίζει να αναφερθεί πως και την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε απόπειρα φόνου σε βάρος 43χρονου Ελληνοκύπριου, με φερόμενο δράστη συγκρατούμενο του, ο οποίος τον άρπαξε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να χάσεις τις αισθήσεις του.