Αρχική BusinessNews Νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, με πλούσια γεύση!

Νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, με πλούσια γεύση!

Παγωτό βανίλια Fat Free σε ξυλάκια, με επικάλυψη σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη!

 

Το 2014, τα παγωτά PAPAFiLiPOU, πιστά στη δέσμευσή τους για νέα, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπορούν, λανσάροντας πρώτοι στην αγορά και με μεγάλη επιτυχία, σειρά παγωτών χωρίς ζάχαρη με στέβια. 

Το «μυστικό» έγινε πια μια αγαπημένη συνήθεια για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, και όχι μόνο, ενώ τα αγαπημένα μας παγωτά από το 1965, καθιερώθηκαν και ως η πρώτη βιομηχανία παγωτού στην Κύπρο, η οποία παρασκευάζει, μεταξύ άλλων διαχρονικών γεύσεων και επιλογών που όλοι αγαπήσαμε, και παγωτά με στέβια!

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, παρουσιάζουν σήμερα σε νέα συσκευασία το νέο παγωτό No Sugar Added βανίλια Fat Free σε ξυλάκια, με επικάλυψη σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη, με στέβια, προσφέροντας μία καινούρια εναλλακτική, γευστική εμπειρία με μόνο 85 θερμίδες και χαμηλά λιπαρά ανά ξυλάκι των 55ml. Η ανακυκλώσιμη πολύ-συσκευασία αποτελείται από 6 ξυλάκια των 55ml.

Παράγεται στην Κύπρο από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα και σοκολάτα γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογικό στέβια, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη, πλούσιο σε εδώδιμες ίνες και πολύ χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα πλούσια γεύση βανίλια – σοκολάτα σε ξυλάκια με στέβια, την οποία θα βρεις στις υπεραγορές και ετοιμάσου για ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι!