Αρχική BusinessNews Νέο σύστημα πληρωμής στο πολυόροφο πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού! (Οδηγίες)

Νέο σύστημα πληρωμής στο πολυόροφο πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού! (Οδηγίες)

Στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης της Μαρίνας Λεμεσού σε καινοτόμες τεχνολογίες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μαρίνας, η ανάπτυξη θα αναβαθμίσει τον καλυμμένο πολυόροφο χώρο στάθμευσης της με ένα νέο σύστημα πρόσβασης.

Διαθέσιμο από τις 26 Ιουνίου 2023, αυτό το προηγμένο, καινοτόμο, χωρίς μετρητά, φιλικό προς το περιβάλλον και τεχνολογικά καθοδηγούμενο σύστημα θα χρησιμοποιεί την αναγνώριση αριθμού πινακίδας για να παρέχει πρόσβαση εισόδου και εξόδου από το πάρκινγκ. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από ταχύτερη, χωρίς εισιτήριο είσοδο και έξοδο χωρίς περιμένοντας πια σε ουρές.

Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα:

  • Πλησιάστε την μπάρα για να εισέλθετε στο πάρκινγκ.
  • Το σύστημα διαβάζει τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου σας και ανοίγει αυτόματα την μπάρα.
  • Το σύστημα καταγράφει την ώρα εισόδου.
  • Στο τέλος της επίσκεψής σας, οδηγήστε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα δύο σημεία εξόδου.
  • Πληρώστε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα στην έξοδο.
  • Η μπάρα θα ανοίξει σε λίγα δευτερόλεπτα. Θα λάβετε την συνήθη ειδοποίηση στο κινητό σας για το ποσό που χρεώθηκε.

Στην περίπτωση που ο αριθμός πινακίδας του αυτοκινήτου σας δεν είναι αναγνώσιμος, μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στην τηλεόραση μπροστά σας, στην είσοδο του πάρκινγκ κατά την είσοδό σας στο πάρκινγκ.

Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, πριν πάρετε το αυτοκίνητό σας, επισκεφθείτε το γραφείο ασφάλειας ώστε να πληρώσετε αμέσως.

Παρακαλούμε ευγενικά να μην προχωρήσετε στην έξοδο με το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφθείτε το γραφείο ασφάλειας, καθώς η πύλη δεν θα ανοίξει για εσάς. Για οποιαδήποτε βοήθεια ασφάλειας, παρακαλούμε καλέστε το +357 95 121 208.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας, καλέστε το +357 25 020 020 ή στείλτε email στην ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού στο [email protected].