Αρχική Τελευταία Νέα Νέο βίντεο: Επίδειξη “θαύματος” από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές

Νέο βίντεο: Επίδειξη “θαύματος” από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές

Συνεχίζεται να έρχονται στo προσκήνιο κι άλλα αποκαλυπτικά βίντεο, όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονταν εντός της Μονής Οσίου Αββακούμ και τους μοναχούς.

Μετά το γέμισμα “μύρου” στον σταυρό του Αγιού Πορφυρίου και τον ξυλοδαρμό γυναίκας στο προάυλιο της Μονής, το νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και το οποίο καταγράφηκε στις 28 Δεκεμβρίου, δείχνει τον γέροντα Νεκτάριο να συνομιλεί με μοναχές οι οποίες μετέβησαν στο μοναστήρι για να προμηθευτούν γιορτινά εδέσματα.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε ο “Πολιτής” και το οποίο είναι συνέχεια του χθεσινού, φαίνεται ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος να παρουσιάζει στις μοναχές το κουτί με τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου αναφέροντας ότι μέσα τοποθέτησε βαμβάκι για να μην τρέχει το μύρο έξω.

Επίσης στο οπτικογραφικό υλικό, ακούγεται ο γέροντας Νεκτάριος να λέει χαρακτηριστικά στις μοναχές ότι το μύρο τρέχει στα κεφάλια των πιστών και για αυτό τον σταυρό το έχει τοποθετημένο σε κουτί. Εν συνεχεία φαίνεται να δίνεται στις μοναχές το βαμβάκι με το μύρο από τον σταυρό, ο οποίος μάλιστα τους έθεσε ως όρο, να μην αναφέρουν σε άλλους το θαύμα. «Δεν θέλω να κάμουμε show. Αν έθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις τζαι έρκετουν λαοθάλασσα. Εν θέλω».

Τέλος ο ηγούμενος, υποστηρίζει ότι μυρώνει ο αέρας από το μύρο του σταυρού με τις μοναχές να τον παρακολουθούν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή κατά την οποία επιτελείται μπροστά στα μάτια τους ένα θαύμα.

Δείτε το βίντεο:

Το σημερινό βίντεο

Το χθεσινό βίντεο