Αρχική Πρόταση Nireas Residences: Παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους τα νέα διαμερίσματα

Nireas Residences: Παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους τα νέα διαμερίσματα

Η πολυαναμενόμενη κατασκευή του συγκροτήματος διαμερισμάτων Nireas Residences στη Μαρίνα Λεμεσού ολοκληρώθηκε, με την παράδοση των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Τα 29 διαμερίσματα του συγκροτήματος, που διαθέτουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, πωλήθηκαν σχεδόν αμέσως μετά τη διάθεση τους στην αγορά. Η ολοκλήρωση του συγκροτήματος σηματοδοτεί ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία επιτυχίας του πρωτοποριακού έργου της Μαρίνας Λεμεσού.

Nireas Residences Limassol Marina 1

Το συγκρότημα Nireas Residences αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα ενός, δύο, τριών υπνοδωματίων και ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων, τα οποία βρίσκονται μερικά βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης, ενώ διαθέτουν μοναδική θέα στη μαρίνα και τη Μεσόγειο. Οι ιδιοκτήτες θα επωφελούνται από κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς υπόγειους χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους, δίπλα ακριβώς από τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τις υπηρεσίες αναψυχής που  διαθέτει η μαρίνα. Το μοναδικό αυτό οικιστικό προϊόν επωφελείται επίσης από πλήρες φάσμα υπηρεσιών concierge, ασφαλείας και διαχείρισης ακινήτων.

Nireas Residences Limassol Marina 2

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Έχει σχεδιαστεί από μια παγκοσμίου φήμης ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, συνδυάζοντας αρμονικά καλαίσθητες κατοικίες με την βραβευμένη superyacht μαρίνα, η οποία προφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μια εξαιρετική γκάμα εστιατορίων και καταστημάτων, συνθέτοντας έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Nireas Residences Limassol Marina 3

Με περιορισμένο αριθμό πολυτελών επαύλεων και διαμερισμάτων διαθέσιμα προς πώληση, η αγορά κατοικίας στη Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί μοναδική ευκαιρία ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες ή για διευθέτηση προσωπικής επίσκεψης, επικοινωνήστε στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.

Nireas Residences Limassol Marina 4