Αρχική Τελευταία Νέα Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Λεμεσό – Πετροβολισμοί, τραυματισμοί, οδοφράγματα, φωτιές και...

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Λεμεσό – Πετροβολισμοί, τραυματισμοί, οδοφράγματα, φωτιές και συλλήψεις

Επτά συλλήψεις, τρεις αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες και αρκετές ζημιές είναι ο απολογισμός του πολέμου της λαμπρατζιάς που κορυφώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.
 
Αστυνομία και πυροσβεστική έτρεχαν όλο το βράδυ για να επιβάλουν την τάξη αφού σε όλη σχεδόν την πόλη, οι νεαροί ξεσάλωσαν ενώ σε κάποιες ενορίες η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.
Το σοβαρότερο περιστατικό σημειώθηκε στην ενορία Αγίου Νικολάου, όπου νεαροί τοποθέτησαν στον κύριο δρόμο ελαστικά τα οποία στη συνέχεια πυρπόλησαν, εμποδίζοντας την τροχαία κίνηση και προκαλώντας αναστάτωση και φασαρία.
 
Περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου για να επιβάλουν την τάξη, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική για να σβήσει τις πυρκαγιές. Τα περίπολα της αστυνομίας δέχθηκαν πετροβολισμό με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά.
 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν επί τόπου και κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση, ενώ έξι νεαροί συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.
 
Δύο από αυτούς ηλικίας κάτω των 14 ετών αφέθηκαν στην συνέχεια ελεύθεροι αφού κλήθηκαν οι γονείς τους για να τους παραλάβουν. Πετροβολισμό των περιπόλων της αστυνομίας είχαμε και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, έξω από την εκκλησία του Αποστόλου Λουκά.