Αρχική Τελευταία Νέα O Καιρός των ημερών: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και σκόνη στην ατμόσφαιρα

O Καιρός των ημερών: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει τη περιοχή.  Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη,  μέχρι και την Παρασκευή.  
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να πέσει και χαλάζι.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά ισχυροί 5  μποφόρ,  για να τραπούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  γενικά μέτριοι 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές αλλά τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  μέτριοι 4  μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 15  στα υπόλοιπα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.