Αρχική Πρόταση Oι 5 +1 περιζήτητες δουλειές στον πλανήτη

Oι 5 +1 περιζήτητες δουλειές στον πλανήτη

AAaGew4.jpg

Πετύχατε στο πανεπιστήμιο, πήρατε το πτυχίο και τώρα ετοιμάζεστε για τη δουλειά των ονείρων σας. Αν δεν έχετε ωστόσο αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι αυτή, ρίξτε μια ματιά στις πιο περιζήτητες δουλειές του κόσμου, και…εμπνευστείτε…

1. Υδρολόγος

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης όσον αφορά το νερό πολλά: πλημμύρες, ξηρασίας κ.οκ. Δουλειά του υδρολόγου είναι να επθεωρεί την ποιότητα, την διανομή και τη χρήση του νερού, με αποτέλεσμα να έχει ενεργό και αποφασιστικό ρόλο στη χρήση και τη φύλαξή του. Ατομα με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορούν να απασχοληθούν τόοσ στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

AAaGew4.jpg

2. Οργανωτής Συνεδρίων

Ο χρόνος είναι χρήμα και κάθε λεπτό μετράει. Από το σχεδιασμό της ατζέντας, στην διοργάνωση εκδηλώσεων και επισήμων γευμάτων, ο συγκεκριμένος επαγγλεματίας πρέπει να διαθέτει σημαντικές οργανωτικές ικανότητες και ψυχραιμία. Αν αντλείτε ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους να κάνουν καλά τη δουλειά τους, τότε ίσως αυτό να είναι το κατάλληλο επάγγελμα για εσάς.

Διαφάνεια 3 από 16: Meeting Planner

3. Εργοθεραπευτής

Ενας εργοθεραπευτής βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρία να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμενο ρόλος απαιτεί ειδική εκπαίδευση και δεξιότητες, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε νόημα στη ζωή ενός ανθρώπου.

Διαφάνεια 6 από 16: Occupational Therapist

4.Καλλιτέχνης Πολυμέσων

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευρύ επάγγελμα που περιλαμβάνει τη δημιουργία ταινιών, το σχεδιασμό γραφικών, αλλά και τη δημιουργική τεχνολογία. Καιρός να εκμεταλλευτείτε εμπορικά την καλλιτεχνική πλευρά σας.

Διαφάνεια 8 από 16: Multimedia Artist

5. Αισθητικός

Δικαίωμα στην ομορφιά για όλους και όχι μόνο για τους πλούσιους και διάσημους: ο αισθητικός είναι αυτός που προσφέρει θεραπείες δέρματος και μαλλιών στους πελάτες- ασθενείς του. Για την άσκηση του εν λόγω επαγγέλματος απαιτείται η ολοκλήρωση προγράμματος σχετικών σπουδών.

Διαφάνεια 11 από 16: Skin Care Specialists

+1 Δοκιμαστής Video Games

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να παίζουν video games. Για πολλούς αποτελεί ενδεχομένως την ιδανική δουλειά. Ωστόσο μην ξεγελιέστε: οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες από το να παίζει απλώς κανείς παιχνίδια όλη μέρα.

Διαφάνεια 13 από 16: video game tester

Πηγή: MSN.gr