Αρχική Τελευταία Νέα O δικηγόρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη θα στείλει στις κυπριακές αρχές όλες...

O δικηγόρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη θα στείλει στις κυπριακές αρχές όλες τις πληροφορίες που κατέχει για το κύκλωμα μαστροπείας

​Ο δικηγόρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, θα αποστείλει γραπτώς στις κυπριακές αρχές, όλες τις πληροφορίες που κατέχει, σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα και την εμπλοκή Κυπρίων.

Αυτό δήλωσε, μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο ίδιος ο ακτιβιστής, αναφέροντας ότι υπάρχουν πληροφορίες για μετακινήσεις γυναικών από την Κύπρο προς την Ελλάδα, αλλά και το Ντουμπάι.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε εμπλοκή ανηλίκων και συναλλαγές με συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Επανέλαβε την ίδια στιγμή, τους φόβους του για συγκάλυψη της υπόθεσης και τόνισε ότι θα συνεννοηθεί με το δικηγόρο του και τους νομικούς συμβούλους της 24χρονης η οποία κατήγγειλε βιασμό της, προτού διαβιβάσει στοιχεία στις κυπριακές αρχές.

Λίγη ώρα αργότερα, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε στο ΡΙΚ, ότι το πρωί κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον Ηλία Γκιώνη. Είπε, ακόμη, ότι εντός της ημέρας, οι αρχές θα έχουν στην κατοχή τους όλα τα στοιχεία.