Αρχική Πρόσωπα Ο διάσημος σεφ Nobu Matsuhisa επισκέφθηκε τη Λεμεσό

Ο διάσημος σεφ Nobu Matsuhisa επισκέφθηκε τη Λεμεσό

Περαιτέρω επέκταση των εστιατορίων του στην Κύπρο ετοιμάζει ο διάσημος σεφ Nobuyuki Matsuhisa, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο ιδιοκτήτης περισσότερων από 40 εστιατορίων και 15 ξενοδοχείων σε πέντε ηπείρους επισκέφθηκε το εστιατόριο Matsuhisa στο Amara Hotel, το οποίο αποτελεί μέρος της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του, για το 2ο Nobu Festival.

 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Limassol Today, ο διάσημος σεφ, εστιάτορας και επιχειρηματίας Nobuyuki Matsuhisa, μιλάει για το φεστιβάλ Nobu, την ιαπωνική κουζίνα και το μυστικό της προσωπικής του επιτυχίας. Μοιράζεται επίσης τη γνώμη του για την κυπριακή κουζίνα. Για τον Nobu Matsuhisa το φαγητό είναι μια διεθνής εμπειρία. Για πάνω από 30 χρόνια έχει αναλάβει την αποστολή να μετατρέψει αυτή τη διαπίστωση σε μια διαδραστική εμπειρία μέσω των δικών του εστιατορίων αλλά και της μαγειρικής του.

Έχετε περάσει τις τελευταίες 3 ημέρες εδώ στο Amara Hotel για το 2ο Nobu Festival και ο επόμενος σταθμός σας θα είναι η Μύκονος για το 19ο Nobu Festival. Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από αυτά τα φεστιβάλ; 

Έχουμε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Το Matsuhisa είναι το επώνυμό μου, πράγμα που σημαίνει ότι τα εστιατόριά μου είναι κάτι σαν τα παιδιά μου και μου αρέσει να τα βλέπω μία ή δύο φορές το χρόνο. Συνήθως, ταξιδεύω όλο το χρόνο, αλλά από το ξέσπασμα της πανδημίας το 2019 δεν είχα αυτή την πολυτέλεια. Μετά από τόσο καιρό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία και τόσες άλλες χώρες επιστρέφουν στην κανονικότητα και έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να ταξιδέψουμε ξανά.

Όταν επισκέπτομαι ένα από τα εστιατόριά μου, μου αρέσει να δείχνω όσο το δυνατόν περισσότερα στους πελάτες και τους καλεσμένους μου, καθώς και να παρουσιάζω νέα πιάτα. Δίνω το παρόν μου για να παρουσιάσω τα εστιατόρια Matsuhisa, και στην προκειμένη περίπτωση το Matsuhisa Limassol, οπότε όταν οι άνθρωποι έρχονται στα εστιατόριά μου, δεν είμαι εγώ η κύρια ατραξιόν…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ: