Αρχική Τελευταία Νέα Ο δημοφιλής κρεοπώλης στη Γερμανία που πουλούσε… ανθρώπινο κρέας

Ο δημοφιλής κρεοπώλης στη Γερμανία που πουλούσε… ανθρώπινο κρέας

Γνωστός και ως «χασάπης του Ανόβερου» ήταν ένας από τους πρώτους καταγεγραμμένους κατά συρροή δολοφόνους στον κόσμο.

 

Επί έξι χρόνια, ο Φριτζ Χάαρμαν χρησιμοποιούσε τη θέση του ως πληροφοριοδότης της αστυνομίας για να καλύπτει τα δολοφονικά του ένστικτα και να δημιουργεί άλλοθι, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε τουλάχιστον 24 φρικιαστικούς φόνους που του χάρισαν το παρατσούκλι «χασάπης του Ανόβερου».

Τη δεκαετία του 1920, ο Χάαρμαν ήταν γνωστός ως επιτυχημένος πωλητής μεταχειρισμένων ρούχων και ήταν αγαπητός στις νοικοκυρές για την αβίαστη προσφορά φθηνού κρέατος – μέχρι που έγινε γνωστό ότι και τα δύο είδη που εμπορευόταν προέρχονταν από σκοτωμένα, έφηβα αγόρια που το είχαν σκάσει από το σπίτι τους.

Όλοι οι κάτοικοι της γενέτειράς του, του Ανόβερου, πίστευαν ότι ο Φριτζ ήταν κάπως παράξενος, αλλά φιλικός και σίγουρα ακίνδυνος. Ακόμα και η αστυνομία τον συμπαθούσε, και δούλευε γι’ αυτούς ως πληροφοριοδότης, ενώ πραγματοποιούσε ένα τρομακτικό φονικό όργιο κάτω από τη μύτη τους.

Μόλις ανακαλύφθηκαν τα εγκλήματά του, ο Χάαρμαν έγινε διαβόητος ως το «βαμπίρ του Ανόβερου» ή «χασάπης του Ανόβερου» που σκότωνε τα θύματά του με ένα «ερωτικό δάγκωμα» που περνούσε μέσα από την τραχεία, τον κύριο αεραγωγό του σώματος. Τελικά ομολόγησε σχεδόν 30 δολοφονίες, αλλά η αστυνομία υποπτεύεται ότι σκότωσε δεκάδες ακόμη…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ: