Αρχική Πρόσωπα Ο Λεμεσιανός Πέτρος Τρύφωνος επανέρχεται με το «Δεν φταίω Εγώ» (VIDEO)

Ο Λεμεσιανός Πέτρος Τρύφωνος επανέρχεται με το «Δεν φταίω Εγώ» (VIDEO)

Ο Πέτρος Τρύφωνος, ένας ταλαντούχος νέος από την Λεμεσό, ο οποίος μας απασχόλησε αρκετά τον τελευταίο καιρό με το τραγούδι του «Χαμένος Χρόνος», έρχεται να μας εκπλήξει πάλι με το ταλέντο του και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο του τραγούδι «Δεν φταίω Εγώ»

Ο Πέτρος έχοντας μεγαλώσει στην πιο ρομαντική πόλη της Κύπρου – την Λεμεσό (κατά την άποψη του), ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον για την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και όπως ο ίδιος δηλώνει ¨Η μουσική δεν είναι αυτό που κάνω, αλλά αυτό που είμαι¨.

Άρχισε μαθήματα κλασσικού πιάνου σε ηλικία 9 ετών και σε ηλικία 16 ετών αποφασίζει να αρχίσει μαθήματα κιθάρας όπου εκεί γεννιέται η μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι. Το 2012 αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό «Λεμέσια» όπου κερδίζει το βραβείο καλύτερου ερμηνευτή.

Το 2013 δημιούργησε το δικό του συγκρότημα με την ονομασία «Εκτός Ήχου» οι οποίοι αποτελούνταν από τον Δημήτρη Yenovkian, τον Δημήτρη Πειλίδη και τον Cliff Κλεοβούλου. Τo συγκρότημα διαλύεται το καλοκαίρι του 2015 καθώς ο Πέτρος αρχίζει σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όμως δεν σταματάει εκεί η πορεία του στο τραγούδι ούτε οι εμφανίσεις του σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Λεμεσό, κυρίως στο Ravens Music Hall όπου συνεργάζεται μέχρι και σήμερα.

Αν και μόλις 25 χρονών έχει γράψει και ερμηνεύσει δικά του τραγούδια τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους όπως, «Το Μέτρο» – «Σε ένα πάθος» – «Βάρκα στο Άμστερνταμ» και το 2018 προχωρά στην δημιουργία ενός ακόμη δικού του κομματιού με τίτλο «Χαμένος Χρόνος».

Σήμερα ένα χρόνο μετά έρχεται να χαρίσει στα αυτιά μας ακόμη ένα όμορφο κομμάτι με τίτλο «Δεν φταίω εγώ»

Ακούστε το:

Ερμηνεία: Πέτρος Τρύφωνος

Μουσική: Πέτρος Τρύφωνος & Chris Χαραλαμπίδης