Αρχική Τελευταία Νέα Τα «έβαψε μαύρα»… Τo MYMALL Limassol

Τα «έβαψε μαύρα»… Τo MYMALL Limassol

Μαύρα τα βάφει το MYMALL της Λεμεσού, προκειμένου να γεμίσει με χρώμα την εορταστική περίοδο που ακολουθεί και να δώσει την ευκαιρία προνομιακών αγορών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές προς όλους για ένα ολόκληρο τριήμερο.

Το MYMALL Limassol προβαίνει σε ένα κάλεσμα αποκάλυψης του εσώτερου εγώ, ενόψει της νέας του καμπάνιας υπό τον τίτλο, Black Friday Sale, Reveal your self, μέσω της οποίας απευθύνεται στον κόσμο της Κύπρου, ώστε να επωφεληθεί από τις εντυπωσιακά μεγάλες εκπτώσεις που θα κάνουν τα καταστήματά του, λόγω Black Friday, από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Με αφορμή τη «Μαύρη Παρασκευή» το  MYMALL Limassol δίνει την ευκαιρία της εσωτερικής και εξωτερικής ανανέωσης, καθώς με τις ασυναγώνιστες τιμές αγορών και την πληθώρα των επιλογών, που προσφέρονται στο εμπορικό, η εορταστική διάθεση  αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Το MYMALL της Λεμεσού παρακινεί τον κόσμο να μην παραμείνει στο σκοτάδι και το περιθώριο, αλλά να τολμήσει να βγει στο φως, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ανανέωση σε προσιτές τιμές, αποκαλύπτοντας και εξωτερικεύοντας τον αληθινό εαυτό του.

Με άλλα λόγια η φετινή καμπάνια του εμπορικού φιλοδοξεί στο να τα «βάψουν μαύρα» μονάχα οι τιμές που πέφτουν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι να εγκαινιάσουν με αισιοδοξία και φωτεινή διάθεση την εορταστική περίοδο με δώρα που να αξίζουν, λαμβάνοντας τη χαρά των γιορτών που οφείλει σε όλους η περασμένη χρονιά.

man 03