Αρχική Τελευταία Νέα Ο Νουρής επισκέπτεται την Δυτική Ορεινή Λεμεσό και την περιοχή Πιτσιλιάς για...

Ο Νουρής επισκέπτεται την Δυτική Ορεινή Λεμεσό και την περιοχή Πιτσιλιάς για τα στεγαστικά σχέδια και επιδόματα

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής συνεχίζει τις επαφές του με τις τοπικές αρχές στo πλαίσιo της ενημέρωσης για τα Αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια και Επιδόματα. Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη τη Δυτική Ορεινή Λεμεσό και την περιοχή  Πιτσιλιάς, αντίστοιχα.

Τα Αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια και επιδόματα που έχουν εξαγγελθεί στις 21 Μαρτίου 2022, στην παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, αφορούν στην ύπαιθρο, τις ορεινές, ακριτικές και μειονεκτικές περιοχές, με συνολικό προϋπολογισμό €22,5 εκ., καλύπτοντας 386 κοινότητες παγκυπρίως. Tα σχέδια αποτελούν την έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης στους πολίτες και ιδιαίτερα στα νέα ζευγάρια και, παράλληλα, την ώθηση για την αναβίωση της υπαίθρου.

Η ενημέρωση των Κοινοτήτων της Δυτικής Ορεινής Λεμεσού (Κρασοχωρίων), θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 10/5/2022, στις 4μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Ομόδους, ενώ η ενημέρωση των Κοινοτήτων Πιτσιλιάς (Κοινότητες Ανατολικής Λεμεσού) θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 12/10/2022, στις 4 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό.