Αρχική Εκδηλώσεις Ο Όμιλος Thanos Hotels συνεχίζει να στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα...

Ο Όμιλος Thanos Hotels συνεχίζει να στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά»

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Γιόλου για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω»

 

 

Έμπρακτα στο πλευρό του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» συνεχίζει να βρίσκεται ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts, μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το οποίο καλύπτει τις ανάγκες 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη την Κύπρο. Το πρόγραμμα προσφέρει μεσημεριανό φαγητό για πέμπτη συνεχή σχολική χρονιά.

Πρόσφατα, στελέχη του Ομίλου επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο της Γιόλου, τη σίτιση του οποίου έχει αναλάβει η Thanos Hotels and Resorts, και παρακολούθησαν τη λειτουργία του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», συνομίλησαν με τις μαγείρισσες της κουζίνας που ετοιμάζουν τα γεύματα και δέχθηκαν ένα ζεστό καλωσόρισμα από τα παιδιά και τους δασκάλους του σχολείου, καθώς επίσης και μέλη του «Σοφία για τα Παιδιά».

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ο Όμιλος έχει αναλάβει και για την επόμενη σχολική χρονιά εξ ολοκλήρου τη σίτιση των παιδιών του Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γιόλου – Μηλιού, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελεί το «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά» εδώ και χρόνια.

«Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, ιδιαίτερα τα παιδιά. Η συνεργασία μας με το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» συνεχίζεται και σημαίνει πολλά για μας, μιας και το προσωπικό του Ομίλου έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία. Το ίδρυμα επιτελεί πολύτιμο έργο με αξιέπαινες ενέργειες που μας εμπνέουν. Η σίτιση, μία από τις βασικές ανάγκες των παιδιών, πρέπει να καλύπτεται επαρκώς. Το έργο που πραγματοποιείται στην κοινότητα της Γιόλου, μέσω του «Μαγειρεύω και Προσφέρω» συνεισφέρει ουσιαστικά τόσο στα παιδιά και τις οικογένειες όσο και σε όλη την κοινότητα. Ευελπιστούμε πως και για την επόμενη σχολική χρονιά θα γίνει κατορθωτό να βοηθήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες», ανέφερε σχετικά η κ. Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.