Αρχική Λεμέσιος Οδηγοί Προσοχή! Από απόψε ξεκινούν έργα στον Παρακαμπτήριο Λεμεσού

Οδηγοί Προσοχή! Από απόψε ξεκινούν έργα στον Παρακαμπτήριο Λεμεσού

Ολονύχτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

 

Ολονύχτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 11.30 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και στις εισόδους–εξόδους από τους κυκλικούς κόμβους προς τον παρακαμπτήριο δρόμο. Θα διεξάγονται για καθαρισμό των φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε κυκλικού κόμβου ή της κάθε εισόδου-εξόδου στον κυκλικό κόμβο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

* Οι εργασίες θα διεξάγονται εκτός Παρασκευής και Σαββατοκυρίακων.