Αρχική Τελευταία Νέα Οδηγοί Προσοχή! Οι δρόμοι που κλείνουν για έργα στη Λεμεσό και άλλες...

Οδηγοί Προσοχή! Οι δρόμοι που κλείνουν για έργα στη Λεμεσό και άλλες πόλεις – Τα σημεία και οι ημερομηνίες

Ανακοινώση εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας.

  1. Εργασίες εκσκαφής και κατασκευής φρεατίων στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αβδελλερό – Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την περίοδο από 18 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00,στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αβδελλερό – Αραδίππου, θα γίνονται εργασίες εκσκαφής και κατασκευής φρεατίων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του δρόμου από Αθηένου μέχρι Αραδίππου με κατεύθυνση από Αθηένου προς Αραδίππου. Σε κάποια σημεία του δρόμου όπου το έρεισμα είναι στενό η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με σύστημα STOP & GO.

  1. Εργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο από 18 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 22:00 με 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού πάνω στην αερογέφυρα του κόμβου Πολεμιδιών, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Πάφο, σε μήκος 500μ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

  1. Εργασίες αντικατάστασης αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο από 18 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 21:00 με 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (Α1), θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

  1. Εργασίες ανύψωσης επίπλων σε κτήριο με τη χρήση κινητού γερανού στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 06:00 – 12:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, στο ύψος της συμβολήςμε την οδό Νικοκρέοντος και για απόσταση 100 μέτρων περίπου θα εκτελούνται εργασίες ανύψωσης επίπλων σε κτήριο με τη χρήση κινητού γερανού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστός για την τροχαία κίνηση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κώστα Χατζοπούλου και Γιάννη Κρανιδιώτη.

  1. Εργασίες αφαίρεσης βλάστησης στην υπερυψωμένη κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο από 18 Σεπτεμβρίου μέχρι 27 Οκτωβρίου 2023, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00 με 17:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τον Κόμβο Παραμαλίου, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης βλάστησης στην υπερυψωμένη κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου από ιδιώτη εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού Πάφου σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Αναστάτωση στην Αστυνομία για 20 χιλιάδες ευρώ που τελικά… δεν είχαν χαθεί!
Επόμενο άρθρο«Πήγα να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο» λέει η Κύπρια που συνελήφθη για τα 8 εγκαταλελειμμένα παιδιά