Αρχική Τελευταία Νέα Οδηγοί προσοχή! Ενημερωθείτε για τα οδικά έργα που έρχονται στη Λεμεσό

Οδηγοί προσοχή! Ενημερωθείτε για τα οδικά έργα που έρχονται στη Λεμεσό

Οδικά έργα στην Επαρχία Λεμεσού

 

1. Εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Η. Καννάουρου, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 23/8/2021 μέχρι τις 5/9/2021, σε τμήμα της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου, από τη συμβολή της με την οδό Κυπαρισσώνα / Παπανικολή μέχρι την οδό Φειδιππίδου, σε μήκος 400 μ. περίπου στο χωμάτινο έρεισμα / επενδυμένο αυλάκι, με κατεύθυνση από Ύψωνα προς Λεμεσό, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης σωλήνων για τις ανάγκες της Α.Η.Κ. από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών καθώς και εκτός ωρών εργασίας η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά χωρίς να επηρεάζονται οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ. απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες στην περιοχή του Κοινοτικού Συμβουλίου Μονιάτη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τηνπερίοδο από 23/8/2021 μέχρι 24/9/2021 από τις 08:00 μέχρι τις 16:00 τις καθημερινές εκτός Σαββατοκύριακου στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών (Β8), στην περιοχή του Κοινοτικού Συμβουλίου Μονιάτη, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100 μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

3. Τμηματικά κλειστή λωρίδα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο από 25/8/2021 μέχρι 30/9/2021 από τις 07:00 μέχρι τις 17:00 καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας (Β1), παρά τον κόμβο Μονής, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής/τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΑΛΑ από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η βόρεια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία σε μήκος 120 μ. περίπου, η τροχαία θα διοχετεύεται στη νότια λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το ΣΑΛΑ απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.