Αρχική Τελευταία Νέα Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Οδικές εργασίες θα διεξάγονται από τις 10.00 το πρωί σήμερα Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο προς Ζύγι, μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στο οδόστρωμα. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει εναλλακτικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Γύρω στις 3.00 το απόγευμα σήμερα, οι οδικές εργασίες θα διακοπούν, για να επαναρχίσουν αύριο Τρίτη, επίσης στις 10.00 η ώρα το πρωί, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης.

Στις αστικές περιοχές των Δήμων Λευκωσίας και Στροβόλου θα διεξάγονται από το πρωί σήμερα, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, εργασίες αντικατάστασης των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας σε φωτοελεγχόμενες οδικές συμβολές.

Στην Λευκωσία οι εργασίες θα διεξάγονται στη συμβολή της λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη με την οδό Φλωρίνης, στις συμβολές της λεωφόρου Σαλαμίνος με τις οδούς Σπύρου Χριστοδούλου και Πουλίου Καποτά, καθώς και στο σημείο της εξόδου των λεωφορείων από το Δημοτικό χώρο στάθμευσης στην λεωφόρο Σαλαμίνος.

Στο Στρόβολο οι εργασίες θα διεξάγονται στη συμβολή της οδού Αρσινόης με τις λεωφόρους Ακροπόλεως – Νίκης και στη συμβολή της λεωφόρου Αθαλάσσας με την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη.

Οι εργασίες θα διεξάγονται μετά την πρωινή ώρα αιχμής της τροχαίας κίνησης και θα ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής.

Η τροχαία κυκλοφορία στις εν λόγω συμβολές θα ρυθμίζεται από προσωρινούς φωτεινούς σηματοδότες και από μέλη της Αστυνομίας.