Αρχική Τελευταία Νέα Οδικές εργασίες την επόμενη εβδομάδα στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

Οδικές εργασίες την επόμενη εβδομάδα στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

Εργασίες επιδιορθώσεων ασφαλτικού οδοστρώματος στη Βορόκληνη και εργασίες καθαρισμού αυλακιών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα το Τμήμα Δημοσίων Εργων.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την περίοδο 1 μέχρι 12 Αυγούστου, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη Μουτταγιάκα μέχρι τη Χοιροκοιτία με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού αυλακιών. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται κανονικά στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ακόμα το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι «την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στη Βορόκληνη, στον δρόμο από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή με το Κοινοτικό Συμβούλιο».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου της Βορόκληνης θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.