Αρχική Τελευταία Νέα Στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου και Προεδρικό οι πρατηριούχοι-Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου και Προεδρικό οι πρατηριούχοι-Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου θα πραγματοποιήσει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων στις 11:00 το πρωί. Οι πρατηριούχοι, που διαμαρτύρονται για την προμήθεια υγρών καυσίμων από τα κατεχόμενα, θα πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία προς το Προεδρικό, όπου αναμένεται να επιδώσουν υπόμνημα.

Σύμφωνα με τον Σάββα Προκοπίου, Πρόεδρο του Συνδέσμου, η αφετηρία της εκδήλωσης θα είναι στον χώρο στάθμευσης της Κρατικής Έκθεσης γύρω στις 10.30. Θα ακολουθήσει πορεία προς το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, όπου θα γίνει ολιγόλεπτη στάση, με κατάληξη στο Προεδρικό, όπου θα επιδοθεί υπόμνημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί 

Ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι κατά την ώρα της εκδήλωσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 11π.μ., στο σημείο διέλευσης στον Άγιο Δομέτιο, οι δρόμοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο σημείο, θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Ακολούθως, οι συμμετέχοντες, αναμένεται να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Κατά την εκεί παραμονή τους, το τμήμα του δρόμου μπροστά από το Προεδρικό, θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΜάχη για τη ζωή δίνει 22χρονη μετά από τροχαίο-Ανατράπηκε το όχημα
Επόμενο άρθροΦρικιαστικό δυστύχημα σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ-Κινητήρας αεροσκάφους ρούφηξε εργαζόμενο