Αρχική Τελευταία Νέα Οι εκλογές μπήκαν στο χρονοντούλαμπο – Τώρα δουλειά και αφοσίωση για ένα...

Οι εκλογές μπήκαν στο χρονοντούλαμπο – Τώρα δουλειά και αφοσίωση για ένα καλύτερο δήμο [Άποψη]

Οι εκλογές πέρασαν και τα αποτελέσματα τους είναι γνωστά. Με την ψήφο τους, οι πολίτες ανέδειξαν Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Περιφερειάρχες και Δημοτικά Συμβούλια.

Για τους νικητές, η χθεσινή νύχτα ήταν γεμάτη χαρά και είχαν κάθε δικαίωμα να τη γιορτάσουν με όλη τους την ψυχή. Ωστόσο, από αύριο και ειδικότερα από την 1η Ιουλίου όταν και θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους, ξεκινάει μια περίοδος σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης.

Ο νέος Δήμαρχος της Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι αξιωματούχοι του Δήμου, καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ανάπτυξη και βελτίωση του Δήμου, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της Λεμεσού μας.

Υπάρχουν αρκετοί τομείς που χρειάζονται σημαντική βελτίωση, με κυριότερο φυσικά το κυκλοφοριακό σύστημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες κατοίκους της πόλης. Απαιτούνται άμεσες λύσεις για να τερματιστεί αυτό το μακροχρόνιο πρόβλημα.

Οι πολίτες προσδοκούν από τους νέους αξιωματούχους, και κυρίως από τον Δήμαρχο κ. Αρμεύτη, να δουν έργα ανάπτυξης που θα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της πόλης μας.

Είναι δεδομένο ότι όλοι ελπίζουν οι υποσχέσεις του νέου Δημάρχου πριν την εκλογή του να γίνουν πραγματικότητα.

Γράφει ο Παναγιώτης Τούμπας