Αρχική Τελευταία Νέα Οι εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 38χρονης που βρέθηκε...

Οι εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή

Οι επιστημονικές εξετάσεις πρόκειται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της 38χρονης από τη Βρετανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε στην επαρχία Πάφου, από τον σύμβιο της το απόγευμα της Τετάρτης.

Την ιατροδικαστική εξέταση διενήργησαν οι επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ωστόσο η αιτία θανάτου θα εξακριβωθεί μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων από τις ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως στο παρών στάδιο δεν προκύπτουν κακώσεις, στις οποίες να μπορεί να αποδοθεί ο θάνατος.

Την ίδια ώρα, οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, με σκοπό την διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες, επήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται ότι, η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά όπου διέμενε στην επαρχία Πάφου από τον 43χρονο σύμβιο της.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η 38χρονη έφερε εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες.

Παράλληλα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου έλαβαν κατάθεση από τον σύμβιο του θύματος, ο οποίος αρχικά είχε αναφέρει πως εντόπισε την 38χρονη νεκρή σε διάδρομο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρή εντοπίστηκε 45χρονη γυναίκα στο σπίτι της
Επόμενο άρθροΤραυματισμός αστυνομικού που δέχθηκε πέτρα στο πόδι από ομάδα νεαρών στη Λεμεσό