Αρχική Λεμέσιος Αυτές είναι οι ώρες και οι στάσεις των νέων Ηλεκτρικών Λεωφορείων του...

Αυτές είναι οι ώρες και οι στάσεις των νέων Ηλεκτρικών Λεωφορείων του Ύψωνα

Πρόγραμμα Διαδρομής Ηλεκτρικών Λεωφορείων του Δήμου Ύψωνα:

Προς ένα Πρασινότερο Μέλλον!

 

Ο Δήμος Ύψωνα εισέρχεται δυναμικά στην εποχή της πράσινης μεταφοράς με την εισαγωγή του νέου και πρωτοποριακού project των ηλεκτρικών λεωφορείων, “Circular Green”. Μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες περιβαλλοντικές ανάγκες αλλά και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δημότες.

Το νέο πρόγραμμα διαδρομής που ανακοινώθηκε πρόσφατα, περιλαμβάνει στάσεις που έχουν καταγραφεί στον πίνακα-φωτογραφία πιο κάτω. Η ώρα που τα λεωφορεία θα περνάνε από κάθε στάση είναι αναγραφόμενη στα αριστερά τους. Σημειώνεται πως, μετά την πρώτη διαδρομή, τα λεωφορεία θα περνάνε από κάθε στάση κάθε 30 λεπτά, εξυπηρετώντας έτσι με συνέπεια τους επιβάτες.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος του Δήμου Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου στην ιστοσελίδα μας, «ο στόχος της νέας αυτής υπηρεσίας είναι να προσφέρει άνεση και αξιοπιστία στους δημότες. Πέραν του περιβαλλοντικού κέρδους από τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την εικόνα της πόλης ως προς την πράσινη καινοτομία. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα, ο Δήμος Ύψωνα παραμένει στη διάθεση των δημοτών μέσω των γραφείων του. Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, ο Δήμος Ύψωνα καθιστάται πρότυπο για άλλες περιοχές στην Κύπρο και πέρα από αυτήν. Στηρίξτε την πρωτοβουλία και επιλέξτε την “πράσινη” διαδρομή για τις μετακινήσεις σας!»