Αρχική Πρόταση ΟΠΑΠ: Τα παιδιά αναζητούν και κυνηγούν τα όνειρα τους! (VIDEO)

ΟΠΑΠ: Τα παιδιά αναζητούν και κυνηγούν τα όνειρα τους! (VIDEO)

ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου δίνει μια άλλη διάσταση προοπτικής στη διαχρονική, σταθερή στήριξη στα όνειρα και τους ανθρώπους του τόπου μας, προτάσσοντας υγιή πρότυπα του αθλητισμού, του πολιτισμού, της επιστήμης και της παιδείας στα παιδιά και τους νέους μας! Μέσα από τη νέα δημιουργική δράση της, η ΟΠΑΠ Κύπρου έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να επικοινωνήσουν απευθείας με Κύπριους πρωταγωνιστές-πρότυπα, να μιλήσουν μαζί τους, να αναζητήσουν απαντήσεις στις όποιες απορίες τους και να μοιραστούν μαζί τους την προσπάθεια και την πορεία της επιτυχίας τους.

 ΚύπροςΝικολαϊδης

Στο πλαίσιο της πρωτοποριακής αυτής επικοινωνίας τα παιδιά συνάντησαν τον  θεμελιωτή της εμβρυικής ιατρικής Κύπρο Νικολαϊδη, τον διεθνούς φήμης τενόρο Κύρο Πατσαλίδη, τον αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη και την καλύτερη δασκάλα στον κόσμο το 2018, Άντρια Ζαφειράκου. Οι συναντήσεις εξελίχθηκαν υπέροχα, τόσο για τα ίδια τα παιδιά όσο και για τους κορυφαίους καλεσμένους τους! Οι συζητήσεις που έγιναν ανέδειξαν το ποιοτικό υπόβαθρο των παιδιών μας, τη δίψα τους να μάθουν και να αναζητήσουν το καλύτερο μέσα από τους καλύτερους!

 ΚύροςΠατσαλίδης

Όταν το 2013 εφαρμόστηκε το πρωτότυπο σχέδιο «Στηρίζουμε τα Όνειρα και τους Ανθρώπους του τόπου μας» που δημιούργησε η ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Προσφοράς, δύο ήταν οι στόχοι που ήθελε να εξυπηρετήσει:

Να στηρίξει έμπρακτα τους τομείς της Υγείας, του Αθλητισμού, της Παιδείας και του Πολιτισμού μέσω άξιων δημιουργών του τόπου, αλλά και να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της Κύπρου, που έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη να πιστέψουν στις δυνάμεις και τα όνειρά τους. Γιατί, όταν κάποιοι άλλοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει το όνειρό τους, τότε τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο! Φτάνει να έχεις θέληση και πάθος, να έχεις στόχους κι όραμα! Αυτό το μήνυμα άντλησαν και τα παιδιά μας μέσα από τις συναντήσεις τους, στο πλαίσιο της νέας δημιουργικής δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταγωνιστές που συνάντησαν τα παιδιά συμμετείχαν στο σχέδιο «Στηρίζουμε τα Όνειρα και τους Ανθρώπους του τόπου μας», αλλά και στις προσωπικότητες που αναδείχθηκαν το 2019 στην ιστορική έκδοση της ΟΠΑΠ Κύπρου με την ευκαιρία των πενηντάχρονων της Εταιρίας.

Η σειρά των συναντήσεων των παιδιών με τους Κύπρο Νικολαϊδη, Κύρο Πατσαλίδη, Παύλο Κοντίδη και Άντρια Ζαφειράκου θα μεταδίδεται από τις 11/07/2022 στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.