Αρχική Τελευταία Νέα Οργή Δρ Κυριαζή κατά ΟΚΥπΥ: Γελοία πράγματα, δεν εκφοβίζομαι – Έχω στοιχεία...

Οργή Δρ Κυριαζή κατά ΟΚΥπΥ: Γελοία πράγματα, δεν εκφοβίζομαι – Έχω στοιχεία με γυμνούς και δεμένους ασθενείς

Ξεσπάθωσε ο Δρ Μάριος Κυριαζής κατά του ΟΚΥπΥ και συγκεκριμένα κατά της χθεσινής ανακοίνωσης του Οργανισμού μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε ότι προχωρά σε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό με τη γυμνή ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και παράλληλα την καταγγελία στην οποία προέβη ο ΟΚΥπΥ στην Αστυνομία για τη δημοσίευση της φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιατρός και γεροντολόγος Μάριος Κυριαζής μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο εξέφρασε την απογοήτευση του για την εξέλιξη και τόνισε ότι προσπάθεια του ΟΚΥπΥ είναι ο εκφοβισμός όσων γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, για να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας προβλήματα και παράπονα που αφορούν τα νοσοκομεία.

« Έχω πολλά στοιχεία . Η γυμνή ασθενής είναι απλά ένα παράδειγμα. Είδα άλλες περιπτώσεις, δεμένους και γυμνούς ασθενείς, ή και νοσηλευόμενους χωρίς την απαραίτητη φροντίδα», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Οι συγγενείς (των ασθενών) φοβούνται να καταγγείλουν κάποια πράγματα. Καθήκον μου σαν γιατρός είναι να βελτιώσω καταστάσεις. Είναι και δίκη μου ευθύνη, δεν εκφοβίζομαι», είπε και κατέληξε:

«Είναι γελοία πράματα, εγώ δεν θα σταματήσω» .

Πηγή: OMEGA