Αρχική Τελευταία Νέα Όταν έχει κάτι συγκεκριμένο θα το αναφέρει, λέει ο ΠτΔ για ανασχηματισμό

Όταν έχει κάτι συγκεκριμένο θα το αναφέρει, λέει ο ΠτΔ για ανασχηματισμό

«Οταν έχω κάτι συγκεκριμένο θα το αναφέρω», ήταν η τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη όταν κλήθηκε να αναφερθεί στο θέμα του ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στο περιθώριο των επίσημων εορτασμών για τα Θεοφάνεια, που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρνακα και ερωτηθείς για το θέμα του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης και της παραίτησης του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, είπε ότι «ευχαρίστησα τον κ. Χατζηζαχαρία για την υπηρεσία του. Όταν έχω κάτι να αναφέρω θα το πράξω».

Ερωτηθείς αν η παραίτηση του Υφυπουργού είναι η αρχή για έναν ανασχηματισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «όταν έχω κάτι συγκεκριμένο θα το αναφέρω».

Ευχήθηκε «χρόνια πολλά, καλή χρονιά, θεία φώτιση σε όλους μας, να ανταπεξέλθουμε των πολλών προκλήσεων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε», προσθέτοντας πως «έχω την έντονη πεποίθηση ότι μέσα από τη συλλογικότητα, μέσα από τη συνεργασία μπορούμε με απόλυτη επιτυχία να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έχουμε ενώπιον μας και πάντα έχοντας ως μοναδική μας έγνοια το συμφέρον του κυπριακού λαού».