Αρχική BusinessNews Παγκόσμια διάκριση ATD Excellence in Practice Award 2022 για το πρόγραμμα εξυπηρέτησης...

Παγκόσμια διάκριση ATD Excellence in Practice Award 2022 για το πρόγραμμα εξυπηρέτησης Morpheus της Melco

Κύπρος, Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 – Τιμητική διάκριση από τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό Association for Talent Development (ATD) έλαβε το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Melco Resorts & Entertainment Morpheus MomentsWhatever It Takes, Whenever, However στο πλαίσιο των φετινών βραβείων ADT Excellence in Practice. Ειδικότερα, το πρόγραμμα κατάρτισης της Melco έλαβε το κορυφαίο 2022 Excellence in Practice Award από την ATD στην κατηγορία Customer Service Training.

Το πρόγραμμα ‘Morpheus Moments – Whatever It Takes, Whenever, However’ είναι ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικά ώστε να είναι ευθυγραμμισμένο με την υπόσχεση αριστείας και εξυπηρέτησης του εμπορικού σήματος Morpheus. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εξυπηρέτησης της Melco είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ευθυγραμμίζονται με το εμπορικό σήμα των ακινήτων, καθώς η υπόσχεση της Εταιρείας υλοποιείται μέσω των ανθρώπων της. Έχοντας λάβει 97 Αστέρια από το Forbes Travel Guide 2022, συμπεριλαμβανομένου και του  Forbes Five-Star, η Melco παραμένει η κορυφαία διαχειρίστρια εταιρεία πολυθεματικών θερέτρων στο Μακάο και την Ασία ευρύτερα. Σημειώνεται ότι το Morpheus στο City of Dreams Μακάο έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, ενώ το περιοδικό TIME το έχει περιγράψει ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο. Παράλληλα, έχει λάβει τη διεθνή διάκριση Prix Versailles για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό του.

Η κ. Akiko Takahashi, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Προσωπικού του Προέδρου και Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Melco Resorts & Entertainment, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το διεθνούς κύρους βραβείο από την ATD για το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ‘Morpheus MomentsWhatever It Takes, Whenever, However,’ το οποίο αναπτύξαμε εσωτερικά στην Melco. Το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της κουλτούρας αριστείας που δημιουργήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό μας, κ. Lawrence Ho. Είναι τιμή να αναγνωρίζεσαι για το εσωτερικά σχεδιασμένο ειδικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης ‘Morpheus MomentsWhatever It Takes, Whenever, However’. Απαιτείται προσπάθεια όλης της ομάδας για να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα και ως εκ τούτου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των επιχειρηματικών μας μονάδων, το ανθρώπινο δυναμικό, και το υποστηρικτικό προσωπικό για την συνεχή προσήλωση τους προς την αριστεία. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω την Ομάδα Μάθησης και την κ. Joyce Wong, Διευθύντρια Ακαδημίας Εκπαίδευσης Ακινήτων, για την αδιάλειπτη αφοσίωσή της στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος καθώς και στον κ. David Sisk, Γενικό Διευθυντή της Macau Resorts, για τον ηγετικό του ρόλο».

Τα βραβεία ATD Excellence in Practice, τα οποία διοργανώνονται από τον μεγαλύτερο οργανισμό ανάπτυξης ταλέντων στον κόσμο, αναγνωρίζουν βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά την επιμόρφωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στον χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων της παροχής σαφών και μετρήσιμων αποτελεσμάτων για την επίτευξη εταιρικών στόχων, των εξαιρετικών σχεδιαστικών αξιών, καθώς και της ευθυγράμμισης με άλλες στρατηγικές ανάπτυξης ταλέντων. Οι νικητές των φετινών βραβείων ATD Excellence in Practice επιλέχθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 140 συμμετοχές σε 13 κατηγορίες.