Αρχική Τελευταία Νέα Παγώνει απόψε η Κύπρος: Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Παγώνει απόψε η Κύπρος: Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν ελαφρά βροχή κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια, ενώ στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρηθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 7 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, όπως και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Tο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.