Αρχική Τελευταία Νέα Παίρνει φωτιά το θερμόμετρο και χτυπάει 44αρια

Παίρνει φωτιά το θερμόμετρο και χτυπάει 44αρια

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 μποφορ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βοειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι 4 μποφορ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 44 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 37 στα βόρεια, στα νότια και στα νοτιοανατολικά παράλια, στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφορ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Τρίτη αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση και την Τετάρτη και πάλι μικρή άνοδο.