Αρχική Αθλητικά Νέα Παν.Συ.Φι Απόλλων: «Τα σχέδια σας πιο γνωστά και από τα σκάνδαλα σας!»

Παν.Συ.Φι Απόλλων: «Τα σχέδια σας πιο γνωστά και από τα σκάνδαλα σας!»

Ανακοίνωση με πυρά προς την αστυνομία αλλά και με τη δήλωση πως η πορεία που έχει προγραμματιστεί θα είναι ειρηνική, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι:

Μεγάλο σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες, με την ανακοίνωση μας για την σημερινή μας πορεία, με τις προκλήσεις από μεριάς αστυνομίας και δημοσιογράφων να έχουν ξεκινήσει από χθες στην απέλπιδα προσπάθεια τους να δυναμιτίσουν χωρίς λόγο και αιτία το κλίμα για την σημερινή μας πορεία, προετοιμάζοντας το έδαφος για να τα ξαναφορτώσουν όλα στους οπαδούς!

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΙΑΝΤΑ, ΜΜΑΔ, ΑΝΤΙΟΧΛΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ…. Γ Ε Λ Α Μ Ε!

Τα σχέδια σας πιο γνωστά και από τα σκάνδαλα σας! Γι’ αυτό και εμείς καλούμε τον κάθε αδερφό που θα παραστεί στην σημερινή ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία διαμαρτυρίας του συνδέσμου να μην ενδώσει στις προκλήσεις του κάθε τυχάρπαστου. Όλοι γνωρίζουμε πως οι προπηλακισμοί, οι ειρωνείες, οι χλευασμοί και οι χειρονομίες είναι η ειδικότητα όσων θα βρίσκονται απέναντι μας, που σκοπό έχουν να μας κάνουν να ξαναπέσουμε στην παγίδα τους… που ήδη ξεκίνησαν με τους τόσους ορισμούς που προαναφέραμε! Πιθανόν τα άρθρα με τίτλους για «χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς» να είναι ήδη έτοιμα..

Υ.Γ. Προς ενημέρωση σας ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ..ΚΑΙΓΕΤΑΙ