Αρχική BusinessNews PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel, τώρα και σε οικογενειακή συσκευασία!

PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel, τώρα και σε οικογενειακή συσκευασία!

Κάποιες απολαύσεις… είναι για να τις μοιράζεσαι ή να τις απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο!

 

Η αλμυρή και γλυκιά γεύση που αγαπήσατε, τώρα και σε οικογενειακή συσκευασία, με ανανεωμένο και μοντέρνο σχεδιασμό, για περισσότερη απόλαυση!

Τα αγαπημένα μας Κυπριακά παγωτά, από το 1965, παρουσιάζουν στην αγορά το παγωτό PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel σε οικογενειακή συσκευασία των 850ml και προκαλούν ξανά τις αισθήσεις μας, σε μια μοναδική γευστική πανδαισία εναλλαγής γλυκού και αλμυρού!

Το PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel παράγεται από φρέσκο κυπριακό γάλα, θαλασσινό αλάτι και από 3 διαφορετικούς τύπους καραμέλας: αλμυρή καραμέλα, νιφάδες αλμυρής καραμέλας και καραμέλα Dulce De Leche, δημιουργώντας μια απρόσμενη κι εκρηκτική γεύση που προκαλεί τον κάθε ουρανίσκο!

Το μυστικό της συνταγής βρίσκεται στην αρμονική ισορροπία και την κορυφαία ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του, πάντα με την σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Αναζητήστε το νέο οικογενειακό παγωτό PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel στις μεγάλες υπεραγορές, στα παραδοσιακά μπακάλικα, στα περίπτερα και στις παγωταρίες PAPAFiLiPOU σε μια νέα και μοντέρνα, σχεδιαστικά, συσκευασία και αφεθείτε στην υπέροχη αίσθηση της εναλλακτικής γεύσης που… αγαπήσατε!