Αρχική Τελευταία Νέα Παράδειγμα προς μίμηση δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 15 ετών – Παρέδωσαν...

Παράδειγμα προς μίμηση δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 15 ετών – Παρέδωσαν χρηματικό ποσό που εντόπισαν σε πάρκο

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη δύο ανήλικων, οι οποίοι χωρίς υστεροβουλία και πράττοντας ότι είναι ηθικά σωστό, παρέδωσαν χθες στην Αστυνομία ένα πορτοφόλι, το οποίο είχαν εντοπίσει προηγουμένως σε πάρκο σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου.

 

Συγκεκριμένα οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 15 ετών, συνοδευόμενοι από τον πατέρα του 13χρονου, προσήλθαν γύρω στις 9 χθες βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου και παρέδωσαν το εν λόγω πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 1,150 ευρώ.

Το πορτοφόλι είχε απωλεσθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι χθες στο συγκεκριμένο πάρκο και ο κάτοχός του, ηλικίας 21 ετών, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου γύρω στις 4 το απόγευμα χθες και το κατήγγειλε στα μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο 21χρονος κλήθηκε στον Σταθμό, όπου στην παρουσία των δύο ανηλίκων, του παραδόθηκε το πορτοφόλι με το περιεχόμενό του.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τόσο τα μέλη της Αστυνομίας όσο και τα δύο παιδιά για την αξιέπαινη αυτή πράξη τους.
Από πλευράς του ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, όταν πληροφορήθηκε σήμερα το συγκεκριμένο περιστατικό έστειλε, τα συγχαρητήρια του στους γονείς των δύο παιδιών.

Πρόθεση του Αρχηγού είναι να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τα παιδιά και τους γονείς τους στο Γραφείο του, ώστε να τους εκφράσει και από κοντά τα συγχαρητήρια του για την ενέργεια τους αυτή, η οποία όπως ανέφερε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να τους βραβεύσει.

Όπως υπογράμμισε ο Αρχηγός Αστυνομίας, στόχος είναι η Αστυνομία να οικοδομεί σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον πολίτη για μια ασφαλέστερη Κοινωνία.