Αρχική Τελευταία Νέα Παραδόθηκαν οι κάλπες στη Λεμεσό – Με οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες η...

Παραδόθηκαν οι κάλπες στη Λεμεσό – Με οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες η παράδοση στα ορεινά

Στους 323 προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων, παραδόθηκαν σήμερα οι κάλπες της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, ενώ 29 εξ αυτών θα μεταφερθούν σε ορεινές κοινότητες με οχήματα της επαρχιακής διοίκησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο έφορος εκλογής, έπαρχος Μάριος Αλεξάνδρου, την ημέρα των εκλογών, 29 προεδρεύοντες εκλογικών κέντρων που βρίσκονται σε κοινότητες με υψόμετρο άνω των 800 μέτρων, θα μεταφερθούν με οχήματα της επαρχιακής διοίκησης, εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από τον παγετό και τα χιόνια.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, έχουν διευθετηθεί κάποια ζητήματα που προέκυψαν στον α’ γύρο των προεδρικών εκλογών με την πρόσβαση ΑμεΑ σε εκλογικά κέντρα και έχουν γίνει αυστηροί έλεγχοι εκεί και όπου παρουσιάστηκαν μικροπροβλήματα.

Σήμερα, συνέχισε, παραδόθηκαν οι 323 κάλπες στους προεδρεύοντες, από το χώρο της Α’ Αστικής Λεμεσού και όλα είναι έτοιμα για την Κυριακή των εκλογών, όπου καλούνται να ψηφίσουν 154.778 εκλογείς της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού.

Πηγή: KYΠΕ