Αρχική Τελευταία Νέα Παραμένει στα κόκκινα ο υδράργυρος – Ο καιρός για σήμερα και τις...

Παραμένει στα κόκκινα ο υδράργυρος – Ο καιρός για σήμερα και τις επόμενες μέρες

Εποχική χαμηλή πίεση, σε συνδυασμό με θερμή αέρια μάζα, επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Τοπικά ωστόσο, σε περιοχές του εσωτερικού, αρχικά θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα πιθανόν να παρατηρηθεί τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, σε παράλιες κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ, ωστόσο παροδικά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Κυριακή μετά το μεσημέρι, θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή, ενδεχομένως στην ατμόσφαιρα να αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι το Σάββατο, παραμένοντας στα ίδια περίπου επίπεδα την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ώρα έκδοσης: 1100                                                                  Ημερομηνία: 26/07/2023

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΔωρεάν και τον Αύγουστο τα γήπεδα του Κέντρου Αθλημάτων Παραλίας!
Επόμενο άρθροΤα τελευταία λόγια των δύο πιλοτών πριν την μοιραία πτώση του Canadair