Αρχική Τελευταία Νέα Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και αργότερα στη χερσόνησο της Καρπασίας, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και σταδιακά ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Προηγούμενο άρθροGuruPolitico: This is Cyprus επίσης…
Επόμενο άρθροΚύπρος: Νέα νομοθεσία για τα ποδήλατα και τα e-scooters – Δείτε τι αλλάζει!