Αρχική Τελευταία Νέα Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ο τέως επίτροπος Γιαννάκη – Δεν παραδέχτηκε καμία...

Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ο τέως επίτροπος Γιαννάκη – Δεν παραδέχτηκε καμία κατηγορία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Live ενημέρωση

– Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο Γιαννάκη

– Ένσταση φέρει ο δικηγόρος του Γιαννάκη για το χρηματικό ποσό που ειπώθηκε απο την κατηγορούσα αρχη , το ποσο ειναι 20,000 ειτε να τα καταθεσει ο ιδιος ειτε με εγγυηητη

– Δικηγόρος – Ο κατηγορούμενος είναι εδώ σήμερα και σίγουρα θα παρουσιαστεί στις 5/10 για να αντιμετωπίσει την υπόθεση

– Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5/10

Θυμίζουμε πως μαζί με τις κατηγορίες για την πλαστογραφία τόσο του πτυχίου του από αμερικανικό πανεπιστήμιο, όσο και του απολυτηρίου Λυκείου, εναντίον του κου. Γιαννάκη στο κατηγορητήριο υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία που αφορά πλαστογραφία συστατικής επιστολής.

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού φέρεται να πλαστογράφησε συστατική επιστολή από προηγούμενους εργοδότες του πριν αναλάβει καθήκοντα στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Σημειώνεται, ότι ο τέως Επίτροπος είχε υποβάλει την παραίτησή του στις 26 Μαΐου 2021, μετά τη δημοσίευση καταγγελίας του Γενικού Ελεγκτή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας και την έναρξη αστυνομικής έρευνας, για ενδεχόμενη πλαστογράφηση του απολυτηρίου και του τίτλου σπουδών του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γ. Γιαννάκη προτού διοριστεί επίτροπος εθελοντισμού εργαζόταν ως λειτουργός στον Οργανισμό Νεολαίας.