Αρχική Τελευταία Νέα Πάσχα με ηλεκτρικό ρεύμα για όλα τα νοικοκυριά

Πάσχα με ηλεκτρικό ρεύμα για όλα τα νοικοκυριά

Την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά που δεν έχουν εξοφλήσει τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, αποφάσισε η ΑΗΚ για την εορταστική περίοδο του Πάσχα. 

Σε σχετική ανακοίνωση η ΑΗΚ αναφέρει οτι: “με προσήλωση στην κοινωνική της προσφορά και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της περιόδου των εορτών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.”

Η απόφαση έχει ισχύ για την περίοδο από 2 Απριλίου 2018 έως και 13 Απριλίου 2018 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Οι οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Η αίτηση θα εξετάζεται σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Σημειώνεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.